SPEKTAKL: Ovako izgleda koreografija od 120.000€!

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Ovako izgleda koreografija od 120.000€!

Navijači Šalkea obeležili su dvadesetogodišnjicu od osvajanja UEFA Kupa na spektakularan način. I nisu žalili novac...

Kakav način da se obeleži 20 godina od osvajanja UEFA Kupa!

Navijači Šalkea su se u maju 1997. godine radovali trijumfu svojih igrača protiv Intera, nakon jedanaesteraca u drugom meču u Milanu, kada je Mark Vilmots bio precizan u četvrtoj seriji i tako iskoristio proimašaje Arona Vintera i Ivana Zamorana.

Bio je to prvi međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trofej za tim iz Gelzenkirhena, a da se i novije generacije podsete tog uspeha navijači Šalkea potrošili su 120.000 evra za koreografiju!

Oni su napravili velelepnu koreografiju u kojoj je "učestvovao" čitav stadion u kojoj su se podsetili heroja tog podviga, a zanimljivo je da su čitav projekat sami finansirali od donacija navijača.

(ukoliko otvorite video snimak na YouTube možete videti i specifikaciju troškova)



Izvor: YouTube

Bila je to i poslednja utakmica pred domaćom publikom u ovoj sezoni, a na kraju je meč protiv Hamburgera završen rezultatom 1:1.

Navijači su se na tom susretu oprostili i od Klasa Jana Huntelara i Seada Kolašinca kojima je ugovor istekao, pa će u narednom periodu potpisati kao slobodni igrači za nove klubove.

U slučaju reprezentativca BiH to će najverovatnije biti Arsenal, dok se za Holanđanina još ne zna.

"Danke Seo!" Schalke fans bid farewell to left-back Sead Kolasinac, with a banner thanking him for his 6 years. #Kolasinac#S04#Schalkepic.twitter.com/QOIChO70S9

— Jahan Miah (@AllAboutTheAFC) May 14, 2017

Klaas-Jan Huntelaar given the perfect send off from the Schalke fans pic.twitter.com/NU7uDjAEHR

— 101 Great Goals (@101greatgoals) May 13, 2017

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Spektakl u režiji navijača Šalkea za 20 godina od osvajanja Kupa UEFA

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2017

Spektakl su na stadionu u Gelzenkirhenu napravili navijači Šalkea, koji su proslavili 20 godina od osvajanja Kupa UEFA i na koreografiju su potrošili tačno 19.991,45 evra...Navijači ovog njemačkog kluba su se u maju 1997. godine radovali trijumfu protiv Intera koji je Šalkeu donio drugi trofej...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.