SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Kapiteni IZABRALI petorke za Ol star vikend!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Kapiteni IZABRALI petorke za Ol star vikend!

Meč na programu 18. februara.

Prvi put u istoriji na Ol-star vikendu neć biti tradicionalnog okršaja "Istoka" i "Zapada", već duel ekipa koje su izabrale prve zvezde NBA - Lebron Džejms i Stef Kari. Asovi Klivlenda i Golden Stejta su imenovani za kapitene po glasovima navijača, a prvi je birao "Kralj" obzirom da je dobio više glasova od košarkaša Voriorsa.

Kraljevski Bogdan se OSVETIO Dragiću i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PREKINUO tradiciju! Jokić FLERTOVAO sa tripl-dablom (VIDEO+FOTO)

SJAJNE VESTI ZA ČANKA: Partizan još jači za VEČITI DERBI! (FOTO)

EVROLIGA: Kalates košem u poslednjoj sekundi produžetka doneo pobedu Panatinaikosu

U Džejmsovom timu starteri će biti: Kajri Irving, Kevin Durent, Entoni Dejvis i Demarkus Kazins, dok će prvu petorku Karijeve ekipe, uz Stefona, činiti: Janis Adetokumpo, Demar Derozan, Džejms Harden i Žoel Embid.

Meč će sa klupe početi Bredli Bil, LaMarkus Oldridž, Kevin Lav, Rasel Vestbruk, Viktor Oladipo, Kristaps Porzingis i Džon Vol u Lebronovom timu, a Demijen Lilard, Džimi Batler, Drejmond Grin, Kajl Lauri, Klej Tompson, Karl-Entoni Tauns i Al Horford u ekipi Stefa Karija.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stef: Ne brine me Durent; KD: Tim Lebron! (VIDEO)

Izvor: B92, 26.Jan.2018

Stef Kari i Kevin Durent, saigrači u Golden Stejtu, neće igrati zajedno na Ol-star utakmici, pošto će bivši igrač Oklahome nastupati za tim "Lebrona Džejmsa". Promenjen je koncept i igrači koji su dobili najviše glasova u obe konferencije imenovani su za kapiteni. Na istoku je to Lebron Džejms,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.