Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 15:40

SPECIJAL: Falčineli daje gol uz Zvezdinu pobedu - kvota 5,00!

Može li Italijan večeras da odvede Zvezdu do pobede Ili će to učiniti neko drugi?

Zvezdina evropska utakmica ne bi bila potpuna bez kvota kladionice MOZZART, pa ljubitelji fudbala pre početka meča na stadionu Rajko Mitić imaju priliku da dodatno pojačaju užitak pravljenjem pravih tiketa. Tu je i nezaobilazni MOZZART SPECIJAL posvećen večerašnjem meču, u kojem svako može da pronađe idealnu igru za sebe.

Najveće šanse kada je u pitanju postizanje gola u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćem timu daju se Dijegu Fačineliju. Italijan je mogao do gola u Zinshajmu, gde je imao nekoliko solidnih situacija pred protivničkim golom, ali nije uspeo iako se odlično kretao tokom čitave utakmice. Neće biti iznenađenje ukoliko večeras proradi i donese crveno-belima premijerne bodove u Ligi Evrope.

SLOBODNA IGRA, CRVENA ZVEZDA - LIBEREC

Ukoliko verujete da će Fačineli postići i gol i Crvena zvezda stići do pobede, tu je kvota 5,00. Potom se najveće šanse daju Aleksandru Kataiju i El Fardu Benu sa kvotama 5,50, a potom slede Ivanić (6,00), Vukanović (6,50) i Spiridonović (6,50).

Tu su i standardne igre koje nisu vezane za konačni ishod kao što su"Gol direktono iz slobodnog udarca", "gol glavom", "gol iz penala", "crveni karton", "het-trik na meču". Možđete i da gađate konačni ishod u u prvih 10 minuta, kao i da li će pasti gol u istom intervalu.

Kompletnu ponudu možete da pronađete na portalu mozzartbet.com.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Specijal: Falčineli daje gol uz Zvezdinu pobjedu - kvota 5,00

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020

Može li Italijan večeras da odvede Zvezdu do pobjede Ili će to učiniti neko drugi? Specijal kladionice MOZZART posvećen je večerašnjem meču.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.