SPASAO MEČ LOPTU I ONDA SE RAZGOROPADIO: Lajović zakazao srpski derbi u Brazilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 09:20

SPASAO MEČ LOPTU I ONDA SE RAZGOROPADIO: Lajović zakazao srpski derbi u Brazilu

Đere je prethodno lagano stigao do trijumfa.

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u 2. kolo ATP 500 turnira u Rio de Žaneiru, pobedom nakon preokreta nad Kolumbijcem Danijelom Galanom 4:6, 7:6 (8), 6:1, nakon dva sata i 45 minuta velike borbe.

Uprkos brejku u prvom gemu, Lajović je bio slabiji protivnik u prvom setu, ispustio je servis pri rezultatu 5:4, dozvolivši Galanu da prvu set loptu pretvori u vođstvo. U drugom je ispustio brejk prednosti, u taj-brejku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se suočio i sa meč loptom na svoj servis, pri rezultatu 7:6, ali je uspeo da se izdigne, realizuje svoju treću set loptu, i, ispostaviće se, tako prelomi meč, jer je Dušan bio više nego dominantan u odlučujućoj deonici.

Kolumbijac je pao pre svega motivaciono, kao što se često dešava u sličnim situacijama.

To znači da ćemo u drugom kolu Rio de Žaneira gledati srpski okršaj između Lasla Đerea i Dušana Lajovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.