ŠPANOVIĆEVA JASNA: Cilj je ZLATO na Olimpijadi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 15:51

ŠPANOVIĆEVA JASNA: Cilj je ZLATO na Olimpijadi!

Srpska atletičarka želi da ostvari san.

Srpska atletska kraljica Ivana Španović, morala je da propusti dvoransko prvenstvo Evrope zbog povrede. Ono što je sjajno je da se Ivana ne osvrće iza sebe, več gleda unapred i sprema se za ono što predstoji.

Španovićeva je najavila preliminarni kalendar takmičenja koji je naravno sklon izmenama zbog aktuelne pandemije.

U zagrebačkom Dinamu uvereni su da ništa nije gotovo, i da mogu u polufinale Lige Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako su u prvom meču, kod kuće, poraženi od Viljareala sa 0:1. Večeras (21.00) će na Madrigalu ići na pobedu - kvota na dvojku je čak 7,25, na iks 4,00, a na keca 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Dinamo Zagreb.

Prvo takmičenje najavljeno je za 22. maj u Kalamati, a potom će uslediti nastupi u Dijamantskoj ligi i učešće u dresu reprezentacije Srbije na ekipnom šampionatu Evrope u Limasolu.

Ipak, kako i sama Ivana ističe, njena glavna preokupacija biće Olimpijske igre u Tokiju.

- Povreda se desila u pogrešno vreme, oporavila sam se. Nismo mnogo odstupili od priprema za Olimpijske igre i više sam nego zadovoljna kako teku pripreme u Dubaiju. Sve što radimo služi cilju da na tom takmičenju budem na mom nivou, da skočim 7,10 -7,15 metara, jer sve ispod toga nije dovoljno za zlato - istakla je Ivana Španović.

Podsetimo, nedavno je Španovićeva izjavila da će OI u Tokiju da budu njene polednje Igre i da želi da na njima bude najbolja do sada.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.