ŠPANIJA PODRHTAVA: Ljubimac Barsinih navijača stiže u Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 21:25

ŠPANIJA PODRHTAVA: Ljubimac Barsinih navijača stiže u Real

Uskoro se čeka finalizacija.

Španija nije uspela da dobije šampiona Evrope u košarci i to sadaznači pravljenje novih timova pre svega Barselone i Reala za napad na titulu šampiona Starog kontinenta. Kako stvari stoje hrvatski košarkaš Mario Hezonja biće novo pojačanje Real Madrida.

Real Madrid is reportedly signing Mario Hezonjahttps://t.co/efpdwRvkV3

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 24, 2022

Španski mediji prenose da će se doskorašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač Uniksa vratiti na Pirinejsko poluostrvo gde je u periodu od 2012. do 2015. godine branio boje Barselone, gde je i stvorio košarkaško ime i bio ljubimac katalonskih navijača.

Hezonja je u dresu Uniksa igrao odlično cele sezone u svim takmičenjima, a kao priznjanje za to proglašen je za najkorisnijeg igrača ruske VTB lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.