ŠPANCI U MOĆNOM SASTAVU NA OI: Braća Gasol predvode Furiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 15:08

ŠPANCI U MOĆNOM SASTAVU NA OI: Braća Gasol predvode Furiju

Žele jednu od medalja.

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo objavio je danas spisak od 18 igrača na koje računa na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na spisku su Riki Rubio, Serhio Ljulj, Rudi Fernandes, Viktor Klaver, Huančo Ernangomes, Vili Ernangomes, Pau Gasol, Mark Gasol, Pjer Oriola, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Serhio Rodriges, Aleks Abrines, Usman Garuba, Serđi Martines, Alberto Abalde, Karlos Alosen, Dario Brisuela, Sebas Sais i Ćabi Lopes-Arostegi.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Legendarnom Gasolu, koji ima 40 godina i koji je povratnik u reprezentaciju, OI će verovatno biti poslednje takmičnje na kom će pokušati da uzme zlato, jedino odličje koje mu nedostaje u bogatoj karijeri.

Kako je saopšteno, košarkaši Španije okupiće se 25. juna u Madridu kada će početi pripreme za OI.

Aktuelni šampion sveta na olimpijskom turniru igraće u grupi sa Japanom, Argentinom i pobednikom kvalifikacionog OI turnira u Kaunasu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.