ŠPANCI RIGOROZNI: Kuman kritikovao VAR, a sada ga čeka duga suspenzija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 20:27

ŠPANCI RIGOROZNI: Kuman kritikovao VAR, a sada ga čeka duga suspenzija

Mukama Barselone nikad kraja.

Trener Barselone, Ronald Kuman, suočava se sa potencijalnom suspenzijom od 12 utakmica zabrane vođenja svog tima zbog komentara izrečenih posle poraza od Reala u El Klasiku.

Holandski stručnjak je kritikovao VAR i javno izrazio sumnju u njegovu neutralnost, zbog čega bi mogao da bude kažnjen sa četiri meča zabrane vođenja katalonskog kluba.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

- U svim utakmicama na kojima smo imali VAR uvek je bio na našu štetu, nikada nam nije pomogao. Bilo je tako i na utakmicama sa Hetafeom i Seviljom - rekao je tada Kuman.

Ipak, postoje mišljenja da bi mogao da izbegne kaznu s obzirom da je kritika bila upućena VAR sistemu, a nekom određenom arbitru. Barselona je već četiri meča u Primeri bez trijumfa, a u prvih šest utakmica osvojila je samo 8 bodova.

Koeman has landed himself in hot water following his VAR Clásico comments...https://t.co/KicsJy49e8

— AS English (@English_AS) November 4, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.