SP TORINO: Brazilci NOKAUTIRANI, POLJSKA odbranila svetski tron! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP TORINO: Brazilci NOKAUTIRANI, POLJSKA odbranila svetski tron! (FOTO)

Završen je šampionat planete.

Odbojkaši Polsjke odbranili su titulu prvaka Sveta pobedom nad Brazilom u finalu 3:0 (28:26, 25:20, 25:23). Poljaci su bili ubedljivi i na kraju bez mnogo muke stigli do pobedničkog trona u Torinu! Odbojkaši Srbije su u borbi za treće mesto poraženi u nedelju od Sjedinjenih Američkih Država sa 3:1, čime su na kraju zauzeli poziciju broj četiri.

Poland 🇵🇱 @PolskaSiatkowka opens 2-0 (28-26, 25-20) against Brazil 🇧🇷 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @volei in the #FIVBMensWCH final.

Is a straight-set win on the way?

Stats and photos: https://t.co/s5Ii1s3n5m#volleyballWCHs#volleyball pic.twitter.com/W4uI2lmdPV

— Volleyball World (@FIVBVolleyball) September 30, 2018

Nije bilo puno dileme na ovom meču oko poebdnika... Sem u prvom setu gde je viđena velika borba, Poljska je u naredna dva bila ubedljiva i počistila Brazilce sa terena u Torinu. Ovo je treće zlato za Poljksu, a prethodne dve titule osvojili su 1974. i 2014. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.