SP 2018: Sokolovi odneli bod iz Kluža!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP 2018: "Sokolovi" odneli bod iz Kluža!

Reprezentacija Crne Gore volšebno izbegla poraz od Rumunije na startu kvalifikacija! Domaćin u petom minutu nadoknade vremena promašio penal.

Dva puta u finišu meča E grupe u Klužu, činilo se da će "sokolovi" nesrećno izgubiti na premijeri kvalifikacija za Mundijal 2018. u Rusiji.

U 85. minutu primili su gol u trenucima kada su potpuno kontrolisali meč, samo dva minuta nakon toga uspeli su da izjednače majstorijom Stevana Jovetića, da bi Nikola Vukčević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 95. minutu, bez ikakve potrebe, skrivio penal.

Međutim, Nikolae Stančiju nije izdržao pritisak i tukao je iznad prečke, za konačnih Rumunija - Crna Gora 1:1 (0:0)!

Opširnije na MONDO.me!

U ostalim utakmicama ove grupe, Danska je savladala Jermeniju 1:0, a Kazahstan i Poljska remizirali (2:2), tako da početak takmičenja sluti veoma neizvesnu borbu za prvo mesto i direktnu "vizu" za Rusiju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.