SONEGO: Ovo je najveća pobeda u mojoj kraijeri! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:34

SONEGO: Ovo je najveća pobeda u mojoj kraijeri! (VIDEO)

Trijumf kojem se nije nadao.

Italijanski teniser Lorenco Sonego bio je presrećan nakon pobede nad Novakom Đokovićem (6:2, 6:1) u četvrtfinalu ATP turnira u Beču. Trenutno 42. igrač planete izjavio je da je večerašnji meč najbolji u njegovoj karijeri.

- Ovo je najveća pobeda u mojoj kraijeri. Svi znamo ko je Novak Đoković. Volim ovaj turnir. Uslovi ovde su neverovatni, ne znam šta više da dodam - rekao je Italijan, a zatim dodao:

- Odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam najbolji meč u životu, ne znam više šta da kažem - zaključio je Lorenco Sonego.

Sonego. On. Song 🎶

The Italian is the first lucky loser to defeat a reigning ATP World No.1 since 2017. #ErsteBankOpen pic.twitter.com/MxUQmkBVZz

— Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.