ŠOK ZA SERENU NA VELIKI JUBILEJ: Poraz u Rimu od Argentinke u dva seta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 18:24

ŠOK ZA SERENU NA VELIKI JUBILEJ: Poraz u Rimu od Argentinke u dva seta

Zanimljiv meč.

Višestruka Grend slem šampionka Serena Vilijams  odigrala 1000. meč u karijeri, ali neće ga pamtiti po dobrom. Ona je nakon što je bila slobodna u prvom, šokantno je eliminisana već u drugom kolu turnira u Rimu od Nađe Podorske (Argentina - 44. na sveta) sa 2:0 (7:6, 7:5).

Londonski derbi između Čelsija i Arsenala koji se igra večeras od 21.15 nema veliku rezultatsku važnost jer je domaćin praktično obezbedio minimum četvrto mesto, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Tobždije ispale iz skoro svih kombinacija za Evropu. Kvota na keca je 1,75, dvojka je 5,10, dok je kvota na GG3+ 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Arsenal.

Podorska je u prvom setu imala 5:4 i servis za vođstvo, ali je Serena vratila brejk i odvela set u taj-brejk. Tamo je Nađa vodila 5:2 sa dva mini brejka viška, ali je sve to ispustila i Serena je došla do 6:6. Ipak, Podorska uzima dva vezana poena i dolazi do vođstva.

U drugom setu Nađa pravi brejk pri rezultatu 2:1, ali ponovo ispušta svoj servis kada je servirala za pobedu. Pri rezultatu 6:5 pravi brejk, koji joj donosi pobedu.

Serena Williams hat ihr 1000. Match auf der #WTATour verloren. Sie unterlag der #FrenchOpen-Halbfinalistin Nadia Podoroska mit 6-7, 5-7.

Dafür, dass es ihr 1. Match seit ~3 Monaten war, sah das aber nicht soo schlecht aus. #IBI21

— Chip & Charge (@ChipundCharge) May 12, 2021

Naredna protivnica joj je hrvatska teniserka Petra Martić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja kanadska teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.