ŠOK ZA ENGLEZE: Reprezentativac PROPUŠTA Mundijal zbog povrede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2022, 11:12

ŠOK ZA ENGLEZE: Reprezentativac PROPUŠTA Mundijal zbog povrede!

Loše vesti za ”Gordi Albion”...

Londonski Čelsi je sinoć je zabaležio trijumf protiv zagrebačkog Dinama (2:1) i sa prve pozicije u grupi se plasirao u osminu finala Lige šampiona.

Rutinski trijumf Čelsija protiv zagrebačkog Dinama ostaće u senci povrede jednog od najboljih igrača Plavaca, momka koji je trebalo da predstavlja Englesku na predstojećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetskom prvenstvu u Kataru.

U sudijskoj nadoknadi utakmice na Stamford Bridžu povredio se Ben Čilvel, stradala je tetiva kolena. Po završetku meča o tome je govorio i Grejem Poter, menadžer Čelsija, koji je nagovestio da su šanse da Čilvel zaigra u Kataru gotovo nikakve.

Ben Chilwell 😔 (@HaytersTV) #CFC pic.twitter.com/LEi7okZCKV

— ChelseaFC365 (@CFC365Official) November 2, 2022

- Moramo to da pogledamo, ali nije nimalo pozitivno. U ovako pozitivnoj večeri, to je poslednje što smo želeli da se dogodi“, rekao je Poter, koji je potom dodao:

- Razgovarali smo kratko. Osetio je nešto dok je polazio i to je sve. Razočaran je i jako ljut.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben Čilvel propusta Mundijal zbog povrede

Izvor: Danas, 03.Nov.2022

Čelsi je u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona poebdio Dinamo iz Zagreba sa 2:1 i tako obezbedio prvo mesto, ali ovaj trijumf ima ima gorak ukus zbog povrede Bena Čilvela u finišu meča zbog koje će propustiti Mundijal u Kataru.

Nastavak na Danas...

Nemačka bez Tima Vernera na Mundijalu

Izvor: RTS, 03.Nov.2022

Nemački reprezentativac Timo Verner propustiće Svetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede ligamenta na levom zglobu, saopštio je FK Lajpcig. . Verner je povredio zglob tokom meča Lige šampiona sa Šahtjorom, pa je zamenjen ranije nego što je bilo planirano...Posle pregleda...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.