ŠOK U ZAGREBU: Kapiten napustio Dinamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 17:22

ŠOK U ZAGREBU: Kapiten napustio Dinamo!

Posle 13 godina...

Fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Arijan Ademi danas je zvanično potpisao je za kineski Peking Guan, preneli su makedonski mediji.

Ademi, koji je u kineski tim došao posle 13 godina provedenih u zagrebačkom Dinamu, u Peking Guanu će nositi dres sa brojem 45.

Sa četvorostrukim kineskim šampionom Ademi (31) je potpisao je trogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,65 miliona dolara po sezoni.

Iskusni vezni igrač će debitovati sredinom aprila, kada bi trebalo da počne nova sezona u Kini.

Arijan Ademi je u zagrebački Dinamo stigao iz Šibenika 2010. godine i ubrzo postao standardni prvotimac i kapiten tima, odigrao je 358 utakmica, postigao 41 gol i upisao 30 asistencija.

Dinamo je sinoć objavio kako će povući iz upotrebe dres sa brojem 5 koji je nosio Ademi, sve dok se ovaj bude aktivno bavio fudbalom.

Za reprezentaciju Severne Makedonije odigrao je 28 utakmica i postigao četiri gola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dinamova legenda nastavlja u Kini

Izvor: B92, 30.Mar.2023

Fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Arijan Ademi potpisao je za kineski Peking Guan...Ademi, koji je u kineski tim došao posle 13 godina u zagrebačkom Dinamo, u Peking Guanu će nositi dres sa brojem 45...Sa četvorostrukim kineskim šampionom Admi (31) potpisao je trogodišnji ugovor prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.