ŠOK NA MUNDOBASKETU: Janis ide KUĆI, Grci ELIMINISANI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA MUNDOBASKETU: Janis ide KUĆI, Grci ELIMINISANI (VIDEO)

Drama u grupi K.

Košarkaška reprezentacija Grčke nije uspela je da savlada Češku željenom razlikom i tako zadrži šanse za plasman u četvrtfinale. Grcima je bila potrebna pobeda od bar 12 koševa, uz poraz Brazila od Amerikanaca u meču koji se igra od 14:30 časova.

Heleni su trijumfovali sa 84:77 (18:12, 14:21, 25:16, 27:28), što se ispostavilo kao nedovoljno. Možda i preloman trenutak na meču dogodio se na pet minuta pre kraja susreta, kada je Janisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Adetekumbu, najboljem grčkom košarkašu, svirana peta lična greška, i to u napadu.

Utakmica je bila izuzetno izjednačena i neizvesna. Grci su vodili posle prve deonice, da bi se do poluvremena vratili u egal. Krajem trećeg perioda selekcija Grčke je krenula da uvećava vođstvo, da bi do željenih "plus 12" stigla u drugom minutu završnog kvartala (61:49). Od tada se igralo koš za koš do isključenja MVP-ja NBA, posle čega je Česima bilo znatno lakše da izbegnu ubedljiv poraz. U završnici meča viđena je odlična rola Tomaša Satoranskog koji je preuzeo odgovornost i sa ofanzivnim skokom, pa trojkom zacementirao sudbinu Grka.

Čehe je predvodio raspoloženi Bohačik, a valja napomenuti da bivši igrač Crvene zvezde, iskusni Blejk Šilb, nije odigrao ni minut.

Kod Grka, najefikasniji je bio plejmejker, Nik Kalatis, dok je Janis Adetekumbo meč završio sa 12 poena, devet skokova i četiri asistencije.

🏈 TOUCHDOWN 🏈

🇬🇷 @HellenicBF are back! They're leading by 8PTS at the end of the 3QT (57-49)! #CZEGRE #HellasGotGame

📽 https://t.co/U6RPjx3FuZ pic.twitter.com/dd1qvrlreT

— Basketball World Cup (@FIBAWC) September 9, 2019

Reprezentacija Češke je sada došla na korak od četvrtfinala, a za prolaz im je potrebna pobeda SAD-a nad Brazilom. Drugoplasirani tim grupe K za polufinale će se boriti sa pobednikom meča Francuska - Australija, koji odlučuje prvoplasiranog u grupi L.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Amelija Vega, supruga NBA košarkaša Ala Horforda

Hoy recordamos a la hermosa Amelia Vega, Miss Universe 2003 de REPÚBLICA DOMINICANA😍 La única dominicana que ha ganado la corona del Miss Universe. . . . #AmeliaVega #MRDU #missrepublicadominicana #MissDominicanRepublic #DominicanRepublic #MissUniverse #MissUniverso #TBT

Објава коју дели Todas Misses by Bryan Medina (@todasmisses) дана 14. Сеп 2017. у 5:52 PDT

Amelia Vega explota contra bullyng cibernético tras ataque contra su hija http://noticialibre.com/2017/09/07/amelia-vega-explota-contra-bullyng-cibernetico-tras-ataque-contra-su-hija/

Објава коју дели Manuel Santos Mercedes (@manuel.santosmercedes) дана 7. Сеп 2017. у 12:21 PDT

Miss Universe 2003 Amelia Vega from Dominican Republic 👑🇩🇴 . . #dominicanrepublic #missuniverse #missuniversedominicanrepublic #missuniverso #ameliavega #missdominicanrepublic #confidentlybeautiful . . #latina #dominican #latinamerica #northamerica #model #beautiful #beautyqueen #pageantgirls #pageant #sash #crown #smart #sexy #igers #igersdominicanrepublic #igersnorthamerica #instamood #instagood #instadaily #picoftheday #photooftheday #dominicanqueen

Објава коју дели Beauty Queen Lover💋 (@beautyqueen_lover) дана 30. Авг 2017. у 7:14 PDT

#MissDominicanRepublic2002 #MissUniverse2003 🇩🇴 🌷

Објава коју дели 🌺🥀 (@latinaunited) дана 1. Сеп 2017. у 8:15 PDT

Belleza de mujer 💕

Објава коју дели Reinas de belleza LATINAS💖 (@the.universe.beautiful) дана 30. Јун 2017. у 10:36 PDT
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj Mundobasketa za Grčku, Adetokumbo tragičar

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019

Od Janisa Adetokumba se pre početka Mundobasketa očekivalo da će da bude najveća zvezda u Kini i da će Grčkoj da donese neku od medalja. Umesto toga, iz Azije će se vratiti kao jedan od najvećih tragičara završnog turnira. U ponedeljak su Heleni savladali Češku sa 84:77 (18:12, 14:21, 25:16,...

Nastavak na 011vodič.com...

ČESI ŽIVE SAN MUNDOBASKETA: Grčka trijumfovala nad Češkom, ali je to bilo nedovoljno za četvrtfinale Svetskog prvenstva

Izvor: Kurir, 09.Sep.2019

Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je danas selekciju Češke sa 84:77 (18:12, 14:21, 25:16, 27:28) u poslednjem meču Grupe K Svetskog prvenstva u Kini, ali joj to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.