ŠOK NA MARAKANI: Nemci odvode NAJTALENTOVANIJEG igrača Zvezde?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 11:53

ŠOK NA MARAKANI: Nemci odvode NAJTALENTOVANIJEG igrača Zvezde?!

Finansijksa nemoć?

Kako je i sam Zvezdan Terzić obelodanio Zvezda će biti prinuđena da na leto proda nekog od svojih najtalentovanijih igrača da bi finansijski mogla da pregura.

Mnogo su to prihvatili sa skepsom jer posle dva uzastopna učešća u Ligi šampiona svi su očekivali da mladi Zvezdini igrači neće morati pošto poto da odlaze put inostranstva.

Kako Maxbet saznaje, jedan od najtalentovanijih igrača i krilni napadač, Željko Gavrić, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve ponude iz Nemačke. U pitanju je jedan Bundesligaš i jedan tim iz druge nemačke lige, ali izvor ne otkriva imena klubova.

Gavrić je zimus prebačen iz Grafičara u seniorski tim i potpuno je eksplodirao pod palicom Dejana Stankovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.