ŠOK NA ENFILDU: Zvezda Liverpula NAPUŠTA klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 14:48

ŠOK NA ENFILDU: Zvezda Liverpula NAPUŠTA klub!

Biće slobodan igrač...

Adam Lalana verovatno neće više igrati za Liverpul jer su igrač i klub postigli dogovor da Lalana pokuša da se sačuva od povreda jer je pred njim traženje novog kluba.

Adam Lalana je pred nastavak sezone produžio sa Liverpulom ugovor, ali samo do kraja tekuće sezone nakon čega će biti slobodan igrač jer saradnja dalje neće biti produžena.

Zbog toga Lalana verovatno više neće igrati jer su klub i igrač postigli sporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pokušaju da ga sačuvaju od eventualnih povreda.

Iako je Lalana na raspolganju Jirgenu Klopu, Nemac ne želi da mu ugrozi budućnost.

"Adam će na leto napustiti klub. Trenutno imamo komplikovanu situaciju, ali izuzetno ga poštujem i sve je sa njim već dogovoreno. U dobroj je formi, trenira i sve je u redu. Ako nam bude potrebna njegova pomoć on je tu, ali budućnost je nešto o čemu treba misliti", rekao je Klop.

"Od kada sam ovde bio je jedan od najvažnijih igrača u timu i želim mu samo dobro u nastavku karijere. Mislim da je on ovde već legenda tako da od sledeće sezone može da izgradi taj status negde drugde", dodao je menadžer Liverpula.

Lalana je u Liverpul došao iz Sautemptona 2014. godine. Čini se da će šest minuta koje je odigrao protiv Bornmuta početkom marta biti poslednji koje je odigrao u crvenom dresu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stigla potvrda, zvezda napušta Napoli - Iguain broj "2"?!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Da li ćemo videti još jedan slučaj "Gonzalo Iguain"?..Napadač Napolija Arkadijuš Milik blizu je odlaska iz Napulju, potvrdio je danas direktor italijanskog kluba Kristijano Đuntoli...On je u razgovoru za italijanske medije naglasio da Poljak nije ni blizu potpisa novog ugovora sa Napolitancima....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.