SMS ne može ni pas da doda, gde mu je motivacija!?

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SMS ne može ni pas da doda, gde mu je motivacija!?"

Italijanski mediji kritički su se poneli prema vezisti Lacija Sergeju Milinković-Saviću posle poraza Lacijala u drugom kolu Lige Evrope od Ajntrahta (1:4).

Nebeskoplavi su odigrali izuzetno loše u Franfurtu, što je rezultiralo ubedljivim porazom, a mediji na Čizmi kao jednog od glavnog krivca vide srpskog vezistu.

"Sergej je postao slučaj o kojem mora da se razmšlja. Više ne može ništa na terenu, da doda pas, da kreira, da odigra dobro u fazi odbrane... >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Baš ništa. Kao da je izgubio motivaciju kad je potpisao novi ugovor. Trebalo bi da se ugleda na Imobilea, koji se bori za svaku loptu iako je, kao i on, produžio ugovor nedavno", piše Kalčomerkato.

Reprezentivac Srbije, koji je tokom leta dovođen u vezu sa brojnim evropskim velikanima, ove sezone je na osam utakmica postigao gol i upisao jednu asistenciju.

Podsetimo, u duelu Ajntrahta i Lacija briljirali su Filip Kostić i Luka Jović pogocima u 28. i 52. minutu. Asistent kod gola Kostića bio je Gaćinović

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.