SMEŠI NAM SE ŠESTA MEDALJA: Datunašvili u prilici da OSVOJI odličje u Tokiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 05:16

SMEŠI NAM SE ŠESTA MEDALJA: Datunašvili u prilici da OSVOJI odličje u Tokiju!

Dominacija srpskog borca.

Srbija će tokom dana imati priliku da osvoji i šestu medalju na Olimpijskim igrama, zahvaljujući Zurabiju Datunašviliju.

Naš rvač je u prvoj borbi repasaža ubedljivo savladao Bahida Sid Azaru iz Alžira (5:1) i na putu ka odličju u Tokiju mu još samo rival iz Hrvatske Ivan Huklek. Ukoliko njega savlada, Zurab će osvojiti bronzu u Japanu.

Nije baš najbolje krenulo po Zuraba u ovom okršaju. Srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jurio prednost protivnika posle uvodna tri minuta, zbog tehničkog poena za Alžirca, ali se u nastavku sve promenilo. Datunašvili je osvojio identičan poen, pa mu se ukazala šansa da sa partera dođe do velike prednosti.

I to je i učinio, osvojio je čak četiri poena, što je bila apsolutno nedostižna prednost za Alžirca za tako kratak vremenski period. Naš reprezentativac je rutinski sačuvao ubedljivo vođstvo i plasirao se u borbu za bronzano odličje.

Duel sa Ivanom Huklekom je na programu u večernjem delu programa po japanskom vremenu, a po srednjeevropskom oko 13 časova. Srećno Datinašviliju!
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZURABI DONEO SRBIJI ŠESTU MEDALJU: Datunašvili pobedio Hrvata Hukleka i osvojio BRONZU!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Srpski reprezentativac u rvanju Zurabi Datunašvili osvojio bronzanu medalju u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 87 kilograma na OI u Tokiju!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.