SLS: Radnik u krizi, Metalac slavio u Surdulici (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Radnik u krizi, Metalac slavio u Surdulici (VIDEO)

U premijernom meču 7. kola Superlige Srbije, Radnik je u Surdulici poražen od Metalca 1:0 (0:0).

Bila je ovo veoma borbena utakmica, ali ne mnogo lepa za oko. Nedostajale su šanse i golovi, bolje je imao Radnik, ali je slavio tim iz Gornjeg Milanovca. Mogao je domaćin prvi do vođstva, Radović je u 13. minutu izašao sam na golmana Metalca, ali nije uspeo da ga prevari. To je bilo sve u prvih 45 minuta.
U drugom delu igre prvi je zapretio Metalac, šutirao je Mijić, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je Čančarević bio na mestu. Potom je pokušao i Radnik, ali je Pavlović šutirao preko gola. Odluka o pobedniku pala je u 83. minutu, kada je defanzivac domaće ekipe Vuković pogrešio, Mitrović oteo lptu i šutirao, Čančarević je odbranio, lopta se odbila do Kaiseda i spasa nije bilo – 0:1. To je bio i konačan rezultat utakmice.
(Izvor: YouTube/Edal Black)

SUPERLIGA SRBIJE, 7. kolo:
Petak:
Radnik – Metalac 0:1 (0:0)
(Kaisedo 83)
Subota:
19.00 Partizan – Rad
20.00 Javor – Čukarič
20.00 Bačka – Borac
20.00Radnički – Mladost
20.00 Voždovac – Napredak
Nedelja:
17.00 Novi Pazar – Crvena zvezda
20.00 Vojvodina – Spartak


The post SLS: Radnik u krizi, Metalac slavio u Surdulici (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnik pao, Dinamo protiv Kolubare

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2016, 13:06

Vranje - Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u subotu je pobedila kao gost Radnik u Surdulici sa 1:0 (0:0), u premijerom meču 7. kola Superlige. Strelac jedinog gola za goste u utakmici koju je direktno prenosila Arena sport bio je Valberto Kaisedo. Ekvadorac je pogodak odluke postigao u 83. minutu. Radnik...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.