SLS - Panteri overili prvo mesto, ovo su parovi četvrtfinala!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS - "Panteri" overili prvo mesto, ovo su parovi četvrtfinala!

Sve je jasno nakon trijumfa FMP Železnika nad Vršcem. Evo kako izgledaju četvrtfinalni parovi plej-ofa Super lige Srbije.

Košarkaši FMP Železnika overili su prvo mesto na tabeli Grupe B trijumfom koji su ostvarili nad Vršcem u 10. kolu domaćeg prvenstva.

"Panteri" su slavili rezultatom 84:54 (28:15, 17:11, 18:12, 21:16) tako da će kao prvi u Grupi B u četvrtfinalu plej-ofa ukrstiti sa četvrtom ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grupe A.

To znači da smo nakon trijumfa FMP-a nad Vršcem dobili kompletnu sliku kada su u pitanju četvrtfinalni parovi plej-ofa domaćeg prvenstva.

Borbu za plasman u polufinale vodiće:

(A1) Crvena zvezda mt:s - Vršac (B4)

(B2) Partizan NIS - Mega Bemax (A3)

(A2) Borac - Dinamik VIP Pay (B3)

(B1) FMP Železnik - Zlatibor (A4)

Četvrtfinalne i polufinalne serije igraće se na dve dobijene utakmice, dok će se u finalu igrati na tri pobede. Partizan i Crvena zvezda neće igrati u finalu jer je "kostur" takav da će se ukrstiti već u polufinalu ukoliko prođu četvrtfinale.

Takmičenje su nakon grupne faze završile ekipe Tamiša, Mladosti, Metalca i Vojvodine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP overio prvo mesto, poznati svi parovi četvrtfinala KLS

Izvor: B92, 16.Maj.2018

Košarkaši FMP pobedili su ekipu Vršca u poslednjem, 10. kolu grupe B Košarkaške lige Srbije i tako overili prvo mesto.

Nastavak na B92...

KLS: 'Večiti derbi' moguć već u polufinalu

Izvor: B92, 16.Maj.2018

Posle raspleta u grupnoj fazi takmičenja, poznati su svi četvrtfinalni parovi u Košarkaškoj ligi Srbije.

Nastavak na B92...

FMP savladao Vršac, poznati parovi četvrtfinala

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018

Ubedljiva pobeda tima iz Železnika..Košarkaši FMP-a iz Železnika ubedljivo su večeras pobedili na svom parketu Vršac sa 84:54 i potvrdili prvo mesto B grupe Super lige Srbije...FMP će u plej-of sa vrha grupe sa skorom 9-1, kao i Partizan, ali zbog boljeg međusobnog duela ima prednost...To znači...

Nastavak na BKTV News...

SLS: Plej-of od ponedeljka, ovo su termini

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 18:27

Eliminaciona faza takmičenja u Super ligi Srbije startuje u ponedeljak utakmicama u Beogradu i Čačku...Sinoć je u košarkaškom prvenstvu Srbije spuštena zavesa na grupnu fazu takmičenja nakon čega je postalo jasno kako će izgledati parovi četvrtfinala...Eliminaciona faza Super lige Srbije startuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.