SL - TOP 5 pogodaka 5. kola (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - TOP 5 pogodaka 5. kola (video)

Ukupno 23 gola palo je na osam utakmica 5. kola Superlige Srbije a evo onih koji su se lepotom izdvojili.

Ukoliko niste imali prilike da pogledate izveštaje sa svih mečeva 5. kola Superlige Srbije ostali ste uskraćeni za 23 gola, koliko ih je na 8 utakmica palo u domaćem šampionatu.

Najviše pogodaka palo je na Banjici, čak šest, pa ne čudi što se na listi pet najlepših golova 5. kola nalaze dva koja su viđena na stadionu "Kralj Petar I".

Pred vama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je lista pet najlepših pogodaka u 5. kolu uz napomenu da je u ovaj izbor komotno moglo da uđe još nekoliko golova, posebno onaj koji je na Karaburmi postigao Ivica Jovanović u pobedi OFK Beograda nad Radnikom.

5. Predrag Pavlović (Novi Pazar)

4. Luis Ibanjez (Crvena zvezda)

3. Nebojša Gavrić (Mladost Lučani)

2. Nemanja Mihajlović (Rad)

1. Aleksandar Stanisavljević (Vojvodina)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.