SL: Remi u Gornjem Milanovcu

Izvor: B92, 15.Avg.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Remi u Gornjem Milanovcu

Fudbaleri Metalca i Voždovca remizirali su 1:1 (0:1) u prvom meču šestog kola Superlige.

Gosti su poveli u Gornjem Milanovcu golom Predraga Sikimića u 23. minutu, da bi bod domaćinu doneo Vladimir Otašević pola sata pre kraja.

Oba tima imala su još nekoliko gol šansi, Luka Merdović je pogodio prečku Voždovca, dok su Alen Mašović i Simikić u završnici propustili sjajne poziciju za pogodak iz kaznenog prostora.

Voždovčani su poveli posle sjajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << akcije Rista Ristovića i povratne lopte za Sikimića, dok su domaći izjednačili udarcem Otaševića glavom, nakon centršuta Nemanje Mladenovića.

"Realan rezultat, ali ipak smo mi bili ti koji smo napadali 90 minutu. Voždovac je čekao priliku iz kontre. Nismo međutim kroz tu inicijativu uspeli da stvorimo neke velike šanse", rekao je trener Metalca Nenad Vanić.

Remi nije odgovorao nijednom timu, Metalac ima šest, a Voždovac pet bodova u donjem delu tabele.

"Ne mogu da ne budem nezadovoljan. Pružili smo dobru partiju. Mogli smo da damo koji gol više, ali je ovaj rezultat negde najrealniji", rekao je trener Voždovca Bratislav Živković.

Metalac u sledećem kolu gostuje Spartaku u Subotici, dok Voždovac igra gradski derbi protiv Čukaričkog na Dušanovcu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Remi Metalca i Voždovca u Gornjem Milanovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2015

Fudbaleri Metalaca i Voždovca remižirali su večeras 1:1 (0:1) u Gornjem Milanovcu u premijernoj utakmici šestog kola Superlige Srbije...Beogradski tim poveo je golom iskusnog Predraga Sikimića u 23, a bod Metalcu doneo je štoper Vladimir Otašević u 62. minutu...Nerešen ishod je možda i najrealniji,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.