SKUDETO JE BLIZU: Juventus dočekuje Lacio, pobeda je IMPERATIV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 09:21

SKUDETO JE BLIZU: Juventus dočekuje Lacio, pobeda je IMPERATIV!

Sari je pod velikim pritiskom.

U poslednjem susretu 34. kola italijanske Serije A, Juventus na svom terenu dočekuje Lacio. Rimljani su do nastavka sezone bili najprijatnije iznenađenje prvenstva i glavni rival "Stare dame" u borbi za Skudeto. Međutim, niz loših rezultata značio je i oproštaj od borbe za prvo mesto.

Iako ekipa Mauriija Sarija ne igra dobro, ali i dalje su na prvom mestu, svesni su svi u klubu da je potreban "remont" igračkog kadra, a i temperamenti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener nije siguran za sledeću sezonu. Doveden je sa ciljem da "oplemeni" igru "bjankonera", ali od toga nema ni traga. Jedino što ga može spasiti je titula i trofej u Ligi šampiona, tako da je pobeda u derbiju sa Lacio apsolutni imperativ.

Ono što je posebno zanimljivo je da će ovo biti duel dva najbolja strelca lige, Ćira Imobilea i Kristijana Ronalda koji će na ovom meču pokušati da se izjednači sa Italijanom na prvom mestu liste strelaca, a možda ga čak i prestigne. Naime, napadač Rimljana je postigao 29, dok je Portugalac trenutno na 28.

Utakmica se igra na Alijanc stadionu u Torinu sa početkom u 21:45.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.