SKANDALOZNO: Milner izvređao Junajted na proslavi titule! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 20:39

SKANDALOZNO: Milner izvređao Junajted na proslavi titule! (VIDEO)

Iskusni vezista pecnuo ljutog rivala.

Fudbaler Liverpula Džejms Milner (34) pre početka proslave titule žestoko je izvređao Mančester junajted.

Milner je osvojio ukupno svoju treću titulu u elitnom britanskom fudbalskom takmičenju, a na uživo strimu se čulo kako vređa "crvene đavole".

- Prvi put u životu da sam želeo crvenu traku. Pre je uvek bila Junajtedova. Je***i kreteni - rekao je Milner.

Džejms je inače i pre Liverpula bio veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rival Junajteda igrajući njihovog gradskog rivala Mančester Siti, gde je proveo pet godina.

Inače, ovom titulom Liverpul je prišao na samo pehar zaostatka od Junajteda po broju titula u Engleskoj.

Iskusni engleski fudbaler za "redse" igra od 2015. godine i do sada je u karijeri osvojio pregršt trofeja. Ovo mu je prva Premijer liga s Liverpulom, a ujedno je "redsima" prva od kada se igra u ovom formatu. Liverpul je titulu obezbedio još pre mnogo kola, a u četvrtak su fudbaleri zvanično podigli trofej najboljem.

James Milner “First time I ever wanted a red ribbon. It’s always been United before. F*cking w*nkers” 😂😂 pic.twitter.com/hKBYkLHJDd

— Samue (@SamueILFC) July 22, 2020

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.