SKANDAL: Uhapšen slavni sportista! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 19:27

SKANDAL: Uhapšen slavni sportista! (VIDEO)

Završio iza rešetaka.

Bivši borac američkog rvanja Hoze Alberto Čičuan, koji se proslavio pod imenima Alberto Del Rio, Alberto El Patron ili Dos Caras junior, uhapšen je prošle nedelje u San Antoniju.

Kako prenose američki mediji, nekadašnja WWE zvezda uhapšena je 9. maja zbog optužbe za se*sualno uznemiravanje.

Čičuan je, navodno, napao osobu, udario je u čelo i zapretio joj da će je, ako mu ne dozvoli da je seksualno zlostavlja, oteti sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izbaciti ga iz auta usred nepoznate ulice.

Hoze Alberto je nekoliko sati proveo u policijskoj stanici, ali je pušten na slobodu uz kauciju od 50.000 dolara.

Čučuan je poznat i kao jedan od bivših protivnika Mirka Filipovića, jednog od najboljih MMA boraca iz ovog regiona. Alberto del Rio se sa "Kro Kapom" sreo 2003. godine, kada ga je na jednoj priredbi hrvatski borac teško nokautirao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.