SKANDAL TRESE OSTRVO: Fudbaler uhapšen zbog pedofilije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL TRESE OSTRVO: Fudbaler uhapšen zbog pedofilije!

Kako ovome stati na put.

Nekadašnji fudbaler Arsenala Tajler Robinson ostao je bez kluba nakon što je optužen za pedofiliju. Ostrvski mediji preneli su informaciju da je engleski Bredford raskinuo ugovor sa pomenutim fudbalerom zato što je optužen za akt pedofilije, fotografisanje žrtve i distribuciju fotografije.

Događaj datira od pre dve godine, kada je Robinson uhapšen pod gore navedenom optužnicom, klub ga je inicijalno suspendovao, a danas i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otpustio pošto je optužnica potvrđena od strane policije zapadnog Jorkšira.

Bradford City have sacked Tyrell Robinson after police charged the 22-year-old with child sex offences.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) February 24, 2020

Mladi fudbaler je prošao mlađe kategorije Arsenala iz kojeg je 2017. godine prešao u Bredford, a za ovaj klub je na 23 utakmice postigao 3 gola. Igra na poziciji levog beka ili levog krila, a svojevremeno navijači popularnih pčelica izabrali su ga za najboljeg igrača kluba do 23 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.