SKANDAL: Nikola Mirotić dobio potres mozga posle koškanja sa saigračem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Nikola Mirotić dobio potres mozga posle koškanja sa saigračem (FOTO)

Završio u bolnici.

Španski košarkaški reprezentativac Nikola Mirotić završio je u bolnici jer ga je saigrač iz Čikaga Bobi Portis udario pesnicom u glavu i naneo mu povrede.

HOROR START NBA SEZONE: Brutalni Lebron i jeziva povreda jednog od najboljih igrača sveta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

OVO MU NEĆE ZABORAVITI: Ročesti ima samo reči hvale za navijače Zvezde (FOTO)

Kako se navodi, dvojica košarkaša pokoškala su se na treningu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je Portis iznenada udario Mirotića koji je zadobio frakturu dve kosti na licu.

Takođe, nepotvrđene informacije koje stižu sa američkog kontinenta jeste da je rođeni Podgoričanin zaradio i potres mozga.

Nikola Mirotic has fractured bone in face from altercation with Bobby Portis | SportsCenter | ESPN https://t.co/ssN9CKb0lj

— Sports USA LIVE (@SportsLIVEUSA) October 18, 2017

Iz kluba su najavili da je moguće da će biti operisan, kao i da će obojica biti kažnjeni. Po svoj prilici Mirotić će nešto duže odsustvovati sa terena, kako to ukazuju prvi nalazi u bolnici.

Mirotić je četiri sezone član Bulsa, a nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor.

AU, KAKVA ZVER! Tek je došao u NBA, Bogdan se već pohvalio novom IGRAČKOM, i to KAKVOM (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.