SKANDAL NA EURU: Meč Mađarska-Nemačka pod ISTRAGOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 14:47

SKANDAL NA EURU: Meč Mađarska-Nemačka pod ISTRAGOM! (FOTO)

Pod lupom.

UEFA je otvorila istragu "zbog potencijalnih incidenata koji se dovode u vezu sa diskriminacijom" na meču Nemačke i Mađarske (2:2), odigranom ove srede u poslednjem kolu F grupe Evropskog prvenstva.

Ovo telo još uvek nije obrazložilo detalje incidenata, ali je saopšteno da će se inspektor za etiku i disciplinu pozabaviti ovim, prenosi „The Athletic“.

Tokom meča protiv Nemačke, mađarski navijači su uslikani kako pokazuju homofobični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transparent.

Euro 2020: UEFA probes discrimination during Germany-Hungary group match https://t.co/ZZNvSvTCrQ

— Bhautik Virani (@iamkalii22) June 25, 2021

Leon Gorecka je postigao gol u 84. minutu kojim je osigurao Nemačkoj mesto u nokaut fazi i eliminisao Mađare sa takmičenja.

U ovom trenutku se istražuju sve tri utakmice Mađarske u grupnoj fazi. Istu istragu je UEFA povela zbog mečeva sa Francuskom i Portugalom, a oba meča su odigrana na „Puškaš areni“.

Tokom meča prvog kola objavljeno je nekoliko fotografija navijača Mađarske koji su imali rasističke transparente i one koji su bili upereni protiv LGBT ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.