SITI OZBILJNO ZAGRIZAO: Građani žele Alfonsa Dejvisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 20:35

SITI OZBILJNO ZAGRIZAO: Građani žele Alfonsa Dejvisa

Real takođe zainteresvoan.

Fudbaler Bajerna i kanadske reprezentacije Alfonso Dejvis mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Mančester sitiju, prenosi Skaj sports. Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola želi da dovede pojačanje za narednu sezonu na poziciju levog beka. Na levom beku ove sezone za "građane" uglavnom igra Natan Ejk.

Transfermarkt tvrdi da Dejvis na fudbalskom tržištu vredi oko 70 miliona evra. Britanski mediji navode da je za reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kanade zainteresovan i madridski Real.

Skaj sports ističe da bi Mančester siti mogao Bajernu da ponudi Žoaoa Kansela, koji igra na pozajmici do kraja sezone u minhenskom klubu, i novac u zamenu za Dejvisa. Dejvis (22) je za Bajern odigrao 151 meč, postigao je osam golova i imao 25 asistencija. On je pored Kilijana Mbapea, Mihajla Mudrika i Adamu Traorea jedan od najbržih fudbalera na svetu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.