SISE U ZATVORU: Ucenjivao Valbuenu seks snimkom!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SISE U ZATVORU: Ucenjivao Valbuenu seks snimkom!

Đibril je optužen da je umešan u pokušaj iznude novca od Valbuene, za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od pet godina.

PARIZ - Nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Đibril Sise uhapšen je pod optužbom da je učestvovao u ucenjivanju igrača Liona Matjea Valbuene video snimkom seksualnog čina.

Kako prenosi agencija Rojters, pored Sisea, uhapsene su još tri osobe.

Sise je optužen da je umešan u pokušaj iznude novca od Valbuene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od pet godina.

Sise čija je karijera često bila prekidana povredama, trenutno je bez agažmana. Bivši golgeter Liverpula nastupao je za Francusku na 41 utakmici i postigao devet golova.

#DjibrilCisse 'placed in custody over sextape blackmail of #MathieuValbuena' #forward... http://t.co/zp6QhjLNfo pic.twitter.com/YBpzvPiTBe

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.