SIMIĆ: Napredak je iza nas, pokušaćemo i protiv PSŽ da oduševimo navijače (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMIĆ: Napredak je iza nas, pokušaćemo i protiv PSŽ da oduševimo navijače (VIDEO)

Za utorak zakazan duel sa Parižanima.

Veljko Simić je "načeo" Napredak u premijernoj utakmici 20. kola Superlige Srbije, a El Fardu Ben samo je potvrdio trijumf od 3:0. Povratnik u Ljutice Bogdana postigao je efektan gol, u 13. minutu duela na stadionu "Rajko Mitić".

- Veoma sam zadovoljan kako je je sve izgledalo protiv Kruševljana. Napredak je veoma kvalitetna ekipa, a mi smo uspeli dva puta da je pobedimo rezultatom 3:0 u jednoj polusezoni. To dovoljno govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o našem kvalitetu i nivou fudbala koji pružamo. Pobeda nad Kruševljanima sada je iza nas, a predstoji nam definitivno duel polusezone. Napravili smo idealnu uvertiru u gostovanje Pari Sen Žermena. Pokušaćemo da odmorimo, a onda da još jednom oduševimo navijače - rekao je za klupski sajt Simić.

Simić je novim pogotkom zadržao korak za Benom, prvim strelcem tima, i vodećim golom je najavio trijumf.

- Odigrali smo uigranu akciju, dobio sam fantastičan pas od Ebisilija, lepo šutirao i drago mi je da je sve krunisano pogotkom. Raduje me pobeda i lični učinak. Verujem u sebe, možda nisam očekivao da budem drugi strelac tima, ali svakako taj podatak budi zadovoljstvo. Potrudiću se da dajem svoj maksimum i ubuduće i da nastavim da doprinosim što boljim rezultatima ekipe - zaključio je Simić.

Utakmica sa Pari Sen Žermenom biće odigrana u utorak, sa početkom u 21 čas.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Simić: "Idealna uvertira za PSŽ"

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 11:23

Strelac vodećeg gola u trijumfu Crvene zvezde nad kruševačkim Napretkom (3:0) rekao je da je tom pobedom napravljena idealna uvertira za meč sa Pari Sen Žermenom...Crvena zvezda je na otvaranju 20. kola Super lige Srbije savladala Napredak iz Kruševca istovetnim rezultatom kojim je slavila i na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.