ŠESTORICA iz Intera i Milana na meti Evertona

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTORICA iz Intera i Milana na meti Evertona

"Karamele" imaju želju da se dobro pojačaju pred početak naredne sezone.

Everton ima visoke ciljeve u narednoj sezoni.

Nekoliko igrača je već na spisku želja Ronalda Kumana, holandskog stručnjaka, prvi je Džordan Pikford, golman iz Sanderlenda koji će stići za 30 miliona funti, a nakon njega se očekuju dolasci Sandra Ramireza iz Malage i Davija Klasena iz Ajaksa.

Ipak, to nije sve.

Danas su mediji u Engleskoj (i to pouzdani Skaj) pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o interesovanju Evertona za šestoricu fudbalera iz Intera i Milana.

Trojica dolaze iz Intera, trojica iz Milana.

To su Karlos Baka, Mbaje Niang i Đanluka Lapadula iz Milana, odnosno Ever Banega, Marcelo Brozović i Džejson Muriljo iz Intera.

Sva šestorica bi vrlo lako mogli da budu prodati u ovom prelaznom roku, Everton bi mogao da se dogovori sa nekim od njih šestorice.

Na koga najviše sumnjate?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karlos Baka rekao "DA" novom klubu?

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017

Fudbaler Milana će najverovatnije napustiti sadašnji klub, a novi bi mogao da bude Marsej...Nekoliko klubova se interesuje za Karlosa Baku, fudbalera Milana koji najverovatnije neće imati mesta sledeće sezone u startnih 11 kod Vićenca Montele ukoliko ostane...Jedan od klubova koji se interesuje...

Nastavak na Sportske.net...

Everton dovodi golmana i obara rekord!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2017, 17:51

Iz Liverpula stiže informacija da će Lukakuov rekord pasti ovog leta...Kako stoje stvari, Everton je završio posao oko dovođenja Džordana Pikforda iz Sanderlenda...'Karamele' će izdvojiti čak 30 miliona funti, što će biti novi klupski rekord kada su transferi u pitanju...Pašće rekord Romelua...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.