SERIJA A: SMS golčinom potvrdio trijumf Lacija protiv Monce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:03

SERIJA A: SMS golčinom potvrdio trijumf Lacija protiv Monce (VIDEO)

Nebesko-plavi i dalje na drugom mestu.

Prve tri utakmice nedeljnog programa odigrane su u Seriji A, u kojima je Lacio uz gol Sergeja Milinković-Savića savladao Moncu sa 2:0, Bolonja je bila ubedljiva sa 3:0 protiv Udinezea, dok su Specija i Salernitana odigrali 1:1.

Lacio je gotovo rutinskii savladao Moncu pošto je kontrolisao meč od starta. Poveli su nebesko-plavi već u 13. minutu golom Pedra na pas Zakanjija, a 1:0 je bio i rezultat prvog poluvremena. Pobedu LAcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << overio je Sergej Milinković-Savić u 56. minutu lepim golom iz slobodnog udarca.

𝐆𝐎𝐀𝐋 | 𝖬𝗈𝗇𝗓𝖺 0-2 𝖫𝖺𝗓𝗂𝗈 (𝖬𝗂𝗅𝗂𝗇𝗄𝗈𝗏𝗂𝖼-𝖲𝖺𝗏𝗂𝖼) pic.twitter.com/MaBHN0XEnK

— EuroFoot (@eurofootcom) April 2, 2023

Bolonja je u veoma otvorenom meču savladala Udineze koji je tkaođe propustio nekoliko dobrih šansi. Domaćin je poveo već u 3. minutu preko Poša, da bi prednost Bolonje duplirao Moro u 12. minutu. Posle vođstva od 2:0 na poluvrmeenu, Bolonja je trijumf overila u 49. minutu kada je precizan bio Musa Barov.

Salernitana je imala prednost na poluvremenu protiv Specije zahvaljujući autogolu Matije Kaldare u 43. minutu. Ipak, domaćin je uspeo da stigne do boda zahvaljujući pogotku Šomurodova u 70. minutu.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.