SERIJA A: Petarda Milana protiv Stankovićeve Sampdorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 22:45

SERIJA A: Petarda Milana protiv Stankovićeve Sampdorije

Ubedljiva pobeda Rosonera.

FK Sampdorija koji sa klupe predvodi srpski trener Dejan Stanković poražen je na gostovanju Milanu (5:1) u okviru 36. kola Serije A.

Tim iz Đenove je već ranije izgubio svaku priliku da opstane u ligi i preseliće se u Seriju B.

Sa druge strane, Rosoneri su imali imperativ pobede i do nje su i došli. Seriju golova je otvorio Rafael Leao. Portugalac je pogodio na asistenciju Dijaza u devetom minutu meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Stankovićev tim je uzvratio u 20. minutu kada je Kvaljarela bio strelac.

Ipak, nisu dugo izdržali gosti pošto je Olivije Žiru sa dva gola, u 23. i 29. minutu odveo svoj tim na veliki odmor sa komotnim vođstvom.

U nastavku se nisu zaustavili domaći, videli smo još dva pogotka iza leđa Ravalje, Dijaz je pogodio u 63, da bi pet minuta kasnije Olivije Žiruu kompletirao het-trik.

Milanezi su ovim trijufmom prišli na bod zaostatka u odnosu na Lacio koji je na četrvtoj poziciji, no tim Mauricija Sarija će svoj meč ovog kola odigrati u nedelju na gostovanju Udinezeu od 20:45.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.