Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Kaljari se uhvatio za slamku pobedom protiv Parme (VIDEO)

Poslednji meč 34. kola Serije A odigran je na Sardiniji tačnije na stadionu Sant Elia gde je domaći Kaljari savladao Parmu sa ubedljivih 4:0 (3:0).
Pobednik je praktično rešen već posle četvrt sata igre pošto su golmana gostiju savladali Ekdal u trećem i Farijas u 45. minutu. Kada je Mpoku u 38. i treći put nadmudrio odbranu gostiju bilo je jasno da tri boda ostaju na Sardiniji, a konačnih 4:0 u 63. minutu postavio je hrvatski internacionalac Čop. Svih 90 minuta na golu domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipe bio je naš reprezentativac Željko Brkić.

Sa dve pobede u poslednja tri kola Kaljari je oživeo nadu u opstanak u Seriji A pošto u psolednja četiri kola mora da nadoknadi šest bodova manjka u odnosu na Atalantu, dok je Parma sa 16 bodova prikucano za dno tabele.


hotsport.rs

The post SERIJA A: Kaljari se uhvatio za slamku pobedom protiv Parme (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Serija A: Kaljariju sva tri boda u meču sa fenjerašem!

Izvor: UživoFudbal.com, 04.Maj.2015

Kaljari je na svom terenu dočekao Parmu u poslednjem meču 34. kola Serije A. Domaćin jeutakmicu rešio već u prvom delu igre, pošto je na odmor otišao sa tri gola prednosti. U nastavku utakmice tim za koji brani Željko Brkić postiže još jedan pogodak za konačnih Kaljari – Parma 4:0. Kaljari,...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.