SERIJA A: Juve ponovo sam na vrhu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Juve ponovo sam na vrhu (VIDEO)

Juventus je iskoristio kiks Rome i ponovo se osamio na prvom mestu tabele Serije A. Crno-beli su slavili na gostovanju Empoliju sa 2:0, golovima Andree Pirla i Alvara Morate u drugom poluvremenu.

‘Stara dama’ sada ima 25 bodova iz 10 utakmica, tri više od drugoplasirane Rome.
U prvom poluvremenu je viđena po jedna dobra prilika na obe strane. Prvo je Đanluiđi Bufon odbranio udarac Pjotra Zjelinskog, da bi neprecizan bio i Arturo Vidal.
Mrežu je zatresao Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pirlo u 61. minutu, iz slobodnjaka. Smo desetak minuta kasnije Morata je postavio konačan rezultat.


Serija A, 10. kolo:
Subota:
Napoli – Roma 2:0
Empoli – Juventus 0:2
20.45 Parma – Inter
Nedelja:
15.00 Kjevo – Sasuolo
15.00 Sampdorija – Fiorentina
15.00 Torino – Atalanta
15.00 Udineze – Đenoa
20.45 Milan – Palermo
Ponedeljak:
19.00 Čezena – Verona
21.00 Lacio – Kaljari
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Serija A: "Dama" prestigla "vučicu"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014

Fudbaleri Juventusa pobedili su u gostima Empoli sa 2:0 u utakmici 10. kola italijanske Serije A...Na visini zadatka: Vezista Juventusa Arturo Vidal.. .."Stara dama" je do trijumfa došla golovima u drugom poluvremenu. Strelac prvog gola bio je Andrea Pirlo, koji je u 62. minutu iz slobodnog udarca...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.