SERIJA A: Bolonja sa igračem manje šokirala Romu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Bolonja sa igračem manje šokirala Romu! (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje odigrali su 2:2 sa ekipom Rome u okviru 13. kola italijanske Serije A. Bolonja je do zlata vrednog boda stigla u sudijskoj nadoknadi vremena i to sa igračem manje.

Do prednosti je došao tim s stadiona “Renato Dalara” u 14. minutu posle velike gužve u kaznenom prostoru “Vučice” do koje je došlo posle kornera.
Najbolje se u tom metežu snašao prisebno Andre Mesina koji je uspeo da zadrži koncetraciju i da matira >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ščesnog.

(izvor: rutube/Wejgelo)
Preuzeli su, potom, igrači Rome inicijativu. Zaigrali su bolje, odlučnije, željni da opravdaju ulogu favorita i što pre dođu do izjednačenja. 
Nagrada je stigla u 56. minutu preko Miralema Pjanića koji je Romi doneo izjednačnje. Naime, arbitar je pokazao na belu tačku nakon jednog centaršuta sa desne strane, kada se jedan defanzivac Bolonje potrdio kako bi izblokirao ovaj pokušaj.
Ipak, sudija je procenio da je igrač rukom osujetio gol šansu, pa je hladnokrvno prstom pokazao ka kreču, odakle je Pjanić bio siguran.

(izvor: rutube/Wejgelo)
Velika kiša bila je neprijatelj dobrog fudbala, ali to nije smetalo ni drugom reprezentativcu BIH da se i on upiše u strelce. Naime, u 71. minutu prednost “Vučici” doneo je Džeko. Ponovo sa bele tačke.
Da fudbaleri Bolonje ostanu sa znatno manjim izgledima za povoljan rezultat pobrinuo se defanzivac Domeniko Maieta koji je, i inicirao drugi penal pokosivši Džeka u 70. minutu i tako zaradivši direktan crveni karton.

(izvor: rutube/Wejgelo)
Kada su svi očekivali da će se meč završiti trijumfom Rome usledio je šok. Naime, reprezentativac Italije, Matia Destro, u 91. minutu doneo je izjednačenje svom timu. I ponovo posle penala.

(izvor: rutube/Wejgelo)

Rezultati:
Bolonja – Roma 1:2
(14. Mesina, 56. Pjanić, 71. Džeko)
Subota, 20:45
Juventus – Milan


 
The post SERIJA A: Bolonja sa igračem manje šokirala Romu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.