SERHI ROBERTO JASAN: Želim da produžim ugovor sa Barselonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 17:12

SERHI ROBERTO JASAN: Želim da produžim ugovor sa Barselonom

Demantovao glasile

Fudbaler Barselone Serhi Roberto izjavio je danas da pregovara sa katalonskim klubom u vezi produženja ugovora i demantovao da planira da nastavi karijeru u nekom drugom timu, prenosi španski Sport. Pojedini mediji objavili su da bi Roberto mogao na kraju sezone da se priključi nekadašnjem saigraču Lionelu Mesiju u Interu iz Majamija.

 - Pregovaram samo sa Barselonom, ne želim da pređem u drugi klub. Lažne su vesti da pregovaram sa Interom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Palmeirasom. Voleo bih jednog dana da se oprobam u MLS ligi, ali još nije vreme za to - rekao je Roberto, koji ima ugovor sa Barselonom do 30. juna 2024. godine.

Roberto (31) je ponikao u Barseloni, a za prvi tim katalonskog kluba odigrao je 355 utakmica i postigao je 17 golova.  On je ove sezone za Barselonu nastupio na samo šest mečeva. Sa katalonskim klubom osvojio je 20 trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.