SERGEJ DOBIJA NOVOG TRENERA: Inzagija menja LEGENDA Milana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJ DOBIJA NOVOG TRENERA: Inzagija menja LEGENDA Milana (FOTO)

Loš start sezone Lacija.

Donedavni trener Milana i nekadašnji italijanski reprezentativac Đenaro Gatuzo blizu je preuzimanja mesta šefa stručnog štaba Lacija, prenose mediji na Apeninima. Gatuzo se rastao sa Milanom na kraju prošle sezone nakon čega nije pronašao angažman, mada se dovodio u vezu sa klubovima iz Francuske i Kine.

Prema pisanju italijanskog "Mesađera", loš start sezone "nebeskopavih" uzdrmao je poziciju Simonea Inzagija, koji je letos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na pragu Juventusa, a kao prvi pik za naslednika mladog trenera je Gatuzo, bivši saigrač njegovog brata Filipa u Milanu.

#Lazio are lining up Gennaro Gattuso after a disappointing start to the season with Simone Inzaghi, claims Il Messaggero newspaper https://t.co/6PVFt48YFF #SerieA #ACMilan #UEL pic.twitter.com/M1lDkkRj9L

— footballitalia (@footballitalia) September 21, 2019

Četiri boda u prva tri kola Serije A najlošiji su početak Lacija od kada je Inzagi 2016. na kormilu ekipe i sve je izglednije da bi to moglo da ga košta posla.

Spomenuti list otkriva da su slabi rezultati naterali predsednika Klaudija Lotita da kontaktira Gatuza. Uprava rimskog prvoligaša je ove sezone kao prioritet stavila plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Stefana Veljković.

Friends @stefana_veljkovic @stefana_veljkovic @gugica3 @gugica3 #friends #cute #bestfriends #serbia

Објава коју дели Fp about Stefana Veljković (@stefana_veljkovic_fp) дана 29. Апр 2019. у 1:49 PDT

😍❤💗💋

Објава коју дели Fp about Stefana Veljković (@stefana_veljkovic_fp) дана 18. Нов 2017. у 11:37 PST

Cute☺😘❤

Објава коју дели Fp about Stefana Veljković (@stefana_veljkovic_fp) дана 25. Окт 2017. у 11:47 PDT

😍😍😘❤

Објава коју дели Fp about Stefana Veljković (@stefana_veljkovic_fp) дана 22. Окт 2017. у 8:26 PDT

😘🙌💜

Објава коју дели Fp about Stefana Veljković (@stefana_veljkovic_fp) дана 18. Сеп 2017. у 9:41 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.