SERBIA OPEN: Italijan sa dva BREJKA slomio Krajinovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 15:17

SERBIA OPEN: Italijan sa dva BREJKA slomio Krajinovića!

Srpski teniser završio učešće na turniru.

Nije uspeo Filip Krajinović da se plasira u polufinale "Serbia opena", pošto je u dva seta eliminisan od Italijana Matee Beretinija rezultatom 0:2 (4:6, 4:6).

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Samo jedan brejk u oba seta ispostavio se dovoljnim 10. igraču ATP liste da stigne do polufinala beogradskog turnira.

Napravio ih je u prvom gemu prvog seta i sedmom poenu u drugom delu igre.

Pokušao je Filip da se vrati u meč, međutim, iskusniji Italijan nije dozvolio iznenađenje i rutinski je priveo posao kraju.

Za plasman u finale, Mateo Beretini će igrati protiv pobednika meča Federiko Delbonis (Argentina) - Danijel Taro (Japan).
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEGENDA AMERIČKE KOŠARKE IZABRALA: Ovo je najbolji evropski NBA tim, u njemu su DVOJICA Srba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Ostavio je dubok trag u najjačoj ligi na svetu...Jedan od najboljih igrača u istoriji NBA Ajzea Tomas, sačinio je najbolju petorku svih vremena u najjačoj ligi na svetu od evropskih košarkaša...CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.