SAVIĆ UPOZORAVA: Četvrtfinale zna da bude NEPRIJATNA utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIĆ UPOZORAVA: Četvrtfinale zna da bude NEPRIJATNA utakmica

Delfini se sastaju sa Španijom.

Selektor najboljih vaterpolista Srbije Dejan Savić izjavio je da je četvrtfinale uvek najneprijatnija utakmica na turniru, ali da veruje u svoj tim i plasman u polufinale Evropskog šampionata. Delfine čeka okršaj sa Španijom koji će odlučiti da li će se naš tim boriti za medalje.

- Tako je kada igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i sveta. Odličan tim, igraju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosadan vaterpolo, prepun kombinacija, nalaženja rešenja u trenutku. Velika većina ih je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Verujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru - rekao je Savić.

Tradicija je na strani Srbije, nikada nije izgubila od Španije na Evropskim prvenstvima, ali zato Španci imaju tri uzastopne pobede, zatim uspešniji su na Svetskim prvenstvima, tako da je jasno da Srbiju očekuje izuzetno težak posao.

Vaterpolisti Srbije igraju protiv Španije u sredu od 17:30 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.