SAVIĆ: Peto mesto, to je naša realnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 20:20

SAVIĆ: Peto mesto, to je naša realnost!

Srbija pobedom završila takmičenje.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti nakon što su izabranici Dejana Savića slavili protiv reprezetacije SAD.

Selektor "Delfina" prokomentarisao je plasman na ovom Svetskom prvenstvu.

- Apsolutno ostaje žal što nije bila borba za medalju. Kada se sve pogleda, usponi i padovi, sigurno da će ovo prvestvo biti zapamćeno. Mora da se analizira, zbog pada forme i određenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari. Današnja utakmica ako se pogleda u odnosu na prvu sa Amerikom na prvenstvu, bila je različita. Pre svega u ozbiljnijem pristupu, agresinosti i određenim stvarima u odbrani - poručio je trofejni selektor.

Srbija je drugi put uzastopce peta na svetu, a Savić tvrdi da je to realnost, a dometi su mnogo veći.

- Videćemo koliko je ovo dobra naznaka za Evropsko prvenstvo i Split. Prvo mali odmor, pa onda treba da prođe dva meseca priprema da bismo videli. Peto mesto je realnost. Naše je da popravljamo stvari i da gledamo u budućnost. Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu - podvukao je Dejan Savić.

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.