SAVIĆ DOVEO IGRAČA: Luka je SJAJNO primljen u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 07:53

SAVIĆ DOVEO IGRAČA: Luka je SJAJNO primljen u Beogradu

Očekuje se mnogo od njega.

KK Partizan, tj. njegov sportski direktor Zoran Savić prošao je igrača za budućnost. Novi košarkaš beogradskog tima je doskorašnji junior ACS Transilvanije Brašov Luka Ileš.

Ovaj mladić (14) jedna je od najvećih nada rumunske košarke. Bio je najkorisniji igrač turnira za igrače do 14 godina u Sibiuu, a član je i reprezentacije u svom uzrastu. Osim toga, Ileš je bio i član reprezentacije Rumunije do 16 godina. Zapazio ga je Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savić i odlučio da ga dovede u Beograd.

- Za nas je čast što možemo da damo igrača timu kao što je Partizan. To nas raduje i pokazuje da dobro radimo - izjavio je direktor kluba iz Brašova Marijuš Feti.

- Svi su me lepo dočekali u Beogradu i već sam se navikao. Mnogo mi znači što imam dobre saigrače i svi se brinu da mi nešto ne nedostaje. Ovo je novi korak za mene i nadam se da ću postati veliki igrač - izjavio je mladi Luka Ileš.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.