(SASTAVI) SPAJIĆ OD STARTA: Milojević sa ovih 11 napada Vojvodinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 17:37

(SASTAVI) SPAJIĆ OD STARTA: Milojević sa ovih 11 napada Vojvodinu

Meč se igra od 18:30.

Fudbaleri Crvene zvezde od 18:30 dočekuju Vojvodinu u petom kolu plej-ofa Superlige.

Crveno-beli i pored toga što nemaju rezultatski značaj, od starta doigravanja, igraju punim gasom i uspeli su da slave u svim mečevima od kraja regularnog dela takmičenja.

Trener tima sa Marakane, Miloš Milojević često kombinuje od osvajanja šampionske titule.

- Nikada do sada nismo igrali samo sa 11 igrača, nećemo ni sada, zadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo mladim igračima, tako da nećemo ni njih previše sputavati. Probaćemo da nađemo dobar balans, da ne bude to mladi ili stari, već da bude tim koji je kompetitivan iz respekta pre svega prema nama i činjenici da želimo pobedu, a i prema protivniku kao što je Vojvodina, koja je u vrhu tabele – rekao je Milojević.

Evo i postava dveju ekipa.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Spajić, Rodić – Mijailović, Kanga – Bukari, Mitrović, Katai – Rakonjac

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Lazarević, Vitas, Traore, Antonijević – Topić, Zukić – Jeličić, Kabić, Milosavljević– Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.