(SASTAVI) POSLEDNJA ŠANSA ZA NAPADAČA!? Duljaj napravio TRI promene za Radnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 14:29

(SASTAVI) POSLEDNJA ŠANSA ZA NAPADAČA!? Duljaj napravio TRI promene za Radnik

Crno-beli u Surdulici.

Fudbaleri Partizana od 13.45 gostuju Radniku u 22. kolu Mozzart bet Superlige.

Crno-beli će na jugu Srbije imati, na papiru, najlakši zadatak pošto su Surduličani zakucani za dno tabele, dok je Partizan lider prvenstva.

Trener Igor Duljaj se pre meča sa Radnikom više bavio "odbeglim" Ksanderom Severinom koji će se vratiti u sastavu, ali ga neće biti na meču u Surdulici.

- Severina mi se javio zato što imamo prijateljski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos, uvek morate da budete dostupni za igrača. Ne samo o strancima, pričam i o domaćim igraćima. To su igrači koji dobrim igrama mogu da donesu profit ovim igrama, ovo nije individualni sport. Kad Duljaj ide po igrača na aerodrom, kažu mi da sam budala. Neka sam budala, ja to sve radim u interesu ekipe, meni nije problem. I kad dođe opet, ja ću da idem da ga sačekam, nije problem. Ovo je udarac na mene i moju ekipu, neće sve biti isto kao pre. Severina je otišao da se vrati i vratiće se - rekao je Duljaj.

Partizan je dobro otvorio prolećni deo šampionata sa dve pobede, dok je Radnik izgubio u oba svoja meča.

Treneri su se odlučili za ove postave.

RADNIK (4-2-3-1): Ranđelović – Sadik, Milićević, Oreščanin, Gašić – Hajdarević, Šovšić – Duronjić, Jović, Tomašević – Zajmović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Natho, Goh - Baždar

Igor Duljaj je odlučio da napravi tri izmene u odnosu na meč sa IMT-om od pre sedam dana i ponovo da pruži priliku (možda i poslednju) Samedu Baždaru umesto povređenog Mateusa Saldanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.