(SASTAVI) DEKI PROMEŠAO KARTE: Vidite tim Zvezde za derbi protiv Radničkog iz Niša

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 18:07

(SASTAVI) DEKI PROMEŠAO KARTE: Vidite tim Zvezde za derbi protiv Radničkog iz Niša

Pravdu deli sudija Lazar Lukić.

Posle burnog prvog kola kada se, zaslugom "večitih" i njihovih saopštenja, više pričalo o zakulisnim radnjama i dosuđenim penalima za Crvenu zvezdu i Partizan, a ne o fudbalu, nastavlja se domaće prvenstvo.

Kompletno drugo kolo Superlige Srbije u sezoni 2020/21 igra se ove srede.

Kreće završnica Lige Evrope, a večeras (21.00) na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu Inter i Hetafe odigraće jedan meč osmine finala. Nerazuri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su završili Seriju A u dobroj formi i kvota na keca je 1,75, iks je 3,50, dok je dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Hetafe.

Crvena zvezda je ponovo domaćin, a ovoga puta joj na noge dolazi Radnički iz Niša.

Nišlije su u prošlom kolu zabeležile pobedu na svom terenu protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca i to ubedljivim rezultatom - 3:0. Isti rezultat zabeležila je i Zvezda na stadionu Rajko Mitić u meču sa Novim Pazarom.

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio se da u novu bitku za tri boda krene sa sledećim timom: Borjan (G), Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić, Petrović, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai, Tomane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.