SAŠA ILIĆ SE SVE DOGOVORIO: Ne zanima me novac, hoću TROFEJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 15:06

SAŠA ILIĆ SE SVE DOGOVORIO: Ne zanima me novac, hoću TROFEJE

Želi titulu.

Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana. Pominju se mnoga imena kako mogući naslednici, ali jedna opcija je definitivno otpala.

Saša Ilić se dogovorio sa bugarskim CSKA da od sledeće sezone predvodi tim iz Sofije. Bugarski mediji uveliko pišu da je stvar gotova i da će Ilić umesto u Partizan kako bi voleli navijači crno-belih sesti na klupu Armejaca.

Kako se dalje navodi, stav Ilića je oduševio čelnike "armijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba" iz glavnog grada Bugarske, Grišu Gančeva i njegovog sina Danaila.

- Ne dolazim zbog novca, već zbog uspeha. Jednog dana, kada budem postao prvak sa CSKA pričaćemo o platama i bonusima - kazao je Ilić, a prenosi tamošnji Blic.

Načelni dogovor je postignut i očekuje se i ozvaničenje saradnje.

CSKA je zauzeo drugo mesto u šampionato ove sezone, iza neprikosnovenog Ludogoreca. Dogurali su i do finala Kupa gde su u meč za trofej minimalno poraženi od Levskog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.