SARI TRAŽI GARANCIJE: Osim SMS-a, Lacio ostaje i bez trenera?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 15:55

SARI TRAŽI GARANCIJE: Osim SMS-a, Lacio ostaje i bez trenera?

Postavio uslove...

Kako stoje stvari Mauricio Sari nije siguran u ostanak na "Olimpiku" zbog čega je zatražio sastanak sa predsednikom Lacija, Klaudijom Lotitom.

Kako pišu italijanski mediji, Sari želi garancije da će se ekipa pojačati, jer će to biti i više nego neophodno za borbe u Seriji A i Ligi šampiona.

Mediji ponovo pišu da je sve izvesniji odlazak Sergeja Milinković-Savića, a Sari ima ideju kako da se potroši novac od njegovog transfera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Navodno, Sari je dostavio Lotitu spisak igrača koje želi, a to su - golman Sampdorije Emil Audero, Lukas Toreira iz Galatasaraja, tandem iz Sasuola Domeniko Berardi-David Fratezi, kao i Rafa Silva iz Benfike.

Neki od težih meta su i Pjotr Zjelinski iz Napolija i tandem Čelsija Ruben Loftus-Čik i Kalum Hodson Odoi.

Da li će Lotito poslušati Sarija i pojačati tim ili sledi raspad sistema u igri na tri fronta?

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.