ŠARDI PRVA PREPREKA: Poznato kad Novak igra prvi meč na Australijan Openu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 10:33

ŠARDI PRVA PREPREKA: Poznato kad Novak igra prvi meč na Australijan Openu (FOTO)

Pohod na odbranu titule.

Prvi meč na ovogodišnjem AustralijenOpenu Novak Đoković će igrati protiv Žeremija Šardija u ponedeljak. Još se ne zna tačna satnica, ali se pretposavlja da bi branilac titule moga da izađe na teren u prepodnvenim časovima po našem vremenu, odnosno u noćnom terminu po lokalnom vremenu.

Cela gornja polovina žreba u kojoj je prvi nosilac Novak Đoković igra u ponedeljak, tako da će osim srpskog tenisera na terenu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dominik Tim, Saša Zverev, ali i Miloš Raonić, Nik Kirjos i Marin Čilić. Od srpskih tenisera će još na terenu biti i Dušan Lajović kome je protivnik Sergej Strahovski, kao i Miomir Kecmanović koji igra sa Kamilom Majhšakom.

#AusOpen, playing on Monday:

Djokovic

Thiem

Zverev

Schwartzman

Wawrinka

Monfils

Raonic

Kyrgios

Nishikori-Carreño

Sinner-Shapovalov

Cilic-Dimitrov

Halep

Serena

Osaka

Swiatek

Sabalenka

Muguruza

Kerber

Kvitova

Andreescu

Venus

— José Morgado (@josemorgado) February 6, 2021

Što se tiče teniserki, tamo će donji deo žreba početi prvi. To znači da u ponedeljak igraju Simona Halep i Naomi Osaka, ali i Serena Vilijams. Na terenu će biti Nina Stojanović kojoj je protivnica Irina Begu, dok će na terenu biti i Slovenke Tamara Zidanšek i Polona Hercog.

Inače igrači koji u nedelju treba da igraju finale ATP Kupa, a to su Danil Medvedev, Aleksandar Rubljov, Mateo Beretini i Fabio Fonjini su u donjem delu žreba i imaće dan pauze između dva meča. Što se tiče Đokovićevog benefita, on će imati dva dana pauze između polufinala i finala ukoliko dođe do tog dela turnira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.